مراحل ساخت موشن گرافیک
مراحل شکل بالا شامل 6 مرحله است
نخستین مرحله در روند تولید یک موشن گرافیک پس از تعیین موضوع، نوشتن سناریوی کار است. این سناریو بسته به مورد کاربرد موشن و میزان هزینه ای که برای انجام کار در نظر گرفته شده است متغییر و متفاوت خواهد بود و به شکل موثری در مدت زمان انجام پروژه و جزییات تاثیر گذار است.
گاهی یک سناریو خیلی به شکل کلی نوشته می شود و گاهی با جزییات بیشتر. البته نباید فراموش کرد که یکی از تفاوت های موشن گرافیک و انیمیشن در جزییات است که در موشن به نسبت انیمیشن این جزییات کمتر است و البته دلیل اصلی آن مدت زمان کوتاه تر است که در این مدت زمان کم می بایست پیام مد نظر به مخاطب موشن انتقال یابد. با این همه در حدی که زمان کوتاه موشن ها اجازه می دهند می توان قدری به جزییات هم پرداخت. در هر صورت نوشتن سناریو به شکل هوشمندانه و با دقت بالا سرعت کار را در ادامه مسیر افزایش می دهد و از اتلاف وقت در ادامه راه جلوگیری میکند. ما در مجموعه خود به سناریو اهمیت خاصی داده و از نویسندگان خلاقی برای این کار بهره می بریم.
دومین مرحله کار، Naration و یا کلامی است که می بایست کار بر روی آن اجرا گردد. یکی از نکات مهم تایم Naration است ، که در صورتی که در ابتدا این نریشن تهیه شده باشد به دو موضوع کمک قابل توجهی می کند. از یک سو، به مشخص شدن مدت زمان موشن کمک موثری خواهد کرد و از سوی دیگر طراحی ذهنی ما را در چینش و متحرک سازی کاراکترها و متن ها کمک شایان توجهی خواهد کرد.
موشن گرافیک، تعاملی است میان Naration و گرافیک های متحرک و متن ها و موزیک. قرار نیست هیچ یک از این عناصر به تنهایی بار انتقال پیام را به دوش بکشند. ما در مجموعه “تاپ تیزر” از گویندگان خوش صدا و با انگیزه و خلاقی بهره می بریم که بهترین متون گفتاری متناسب با موشن گرافیک سفارشی شما را خلق خواهند کرد. ما همچنین با قرار دادن نمونه های شنیداری صدای گویندگان خود به شما این امکان را میدهیم که به سلیقه خود صدای مورد علاقه و مورد نظرتان را انتخاب کنید و ما با صدای انتخابی شما متن موشن را ضبط خواهیم کرد و با سه برداشت این صدا را به شما ارایه می دهیم تا انتخاب خود را انجام دهید.
در این مرحله نوبت بخش مهم کار یعنی گرافیک کار است. ما در این مرحله متناسب با طراحی سناریو و استوری بورد نسبت به طراحی عناصر گرافیکی افکت های تصویری(vfx)، صدای ریتم حرکتی مناسب (Rhythm Movement)، المنت های تصویری(Visual Elements) ، جلوه های انتقالی (Transitions) و حتی فونت (Font)های …. اقدام می کنیم .
پس زمینه های مناسب هم فراموش نمی شود و …..گاهی سفارش مورد نظر نیازمند طراحی بخشی یا همه این عناصر می باشد و بعضا می توان از عناصر موجود و آماده بهره برد که البته حتی در این صورت نیاز به سفارشی سازی موارد آماده هست تا جایی که گاهی زحمت ویرایش و سفارشی سازی این عناصر بیشتر از طراحی آنها است . جهت حرکت عناصر و ریتم درونی کار ، به کار بردن قوانین انیمیشن به شکل صحیح ، تنوع و پرهیز از به کارگیری بیش از اندازه از یک تکنیک و یا یک رنگ و به طور کلی تکرار بیش از حد و کسالت بار از هنرهای یک Motion Desiner است که وجه تمایز او با سایرین می گردد. استفاده به جا از ساده گی و یا پیچیدگی هنر مهمی است.
موزیک همواره نقشی غیرقابل انکار در زندگی ما انسان ها دارد. این نقش در موشن گرافیک ها هم پررنگ است. انتخاب و یا ساخت موزیک مناسب برای هر موشن گرافیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. انتخاب موزیک مناسب تا حدی توام با مراحل قبلی انجام می پذیرد و در کنار انیمه کردن عناصر بصری و گرافیکی ، موزیک هم به کار گرفته می شود تا تاثیر گذاری موشن گرافیک دو چندان گردد.
این موزیک می تواند انتخابی باشد و یا به شکل سفارشی ساخته شود. ما در “تاپ تیزر” ضمن برخورداری از بهترین آرشیوهای موسیقی از تیمی حرفه ای برای ساخت موزیک برای شما برخورداریم. توصیه ما به شم ساخت موزیک است .نگران نباشید ما با در اختیار داشتن VSTهای به روز و به کار گیری آهنگسازان حرفه ای و تحصیل کرده و البته با تجربه با قیمت هایی مناسب برای شما موسیقی مورد نیاز برای موشن گرافیک تان را می سازیم. فراموش نکنید که مهم ترین رویکرد در کسب و کار شما برندسازی است و همه برندهای معتبر از موسیقی اختصاصی برخوردارند. ما هم در این زمینه کمک های موثری به شما خواهیم کرد.
سرانجام موقع آن می رسد که از همه مدیاهای ذکر شده استفاده و موشن گرافیک شما ساخته شود. گاهی در این مرحله هم ایده های خلاقانه ای در جهت بهبود کار به ذهن می رسد که مستلزم ساخت و تهیه مواردی دیگر نیز می باشد. همچنین بهره گیری از افکت های صوتی مناسب از ظرایف کار است که باید به طور ویژه ای مد نظر قرار گیرد.
موشن گرافیک از مدیاهای مختلفی در انتقال پیام خود بهره می گیرد. مواردی نظیر افکت های صوتی و تصویری(sound&vfx)، صدای مناسب گوینده(Naration)، موزیک (Music) ، ریتم حرکتی مناسب (Rhythm Movement)، المنت های تصویری(Visual Elements) ، جلوه های انتقالی (Transitions) و حتی فونت (Font)های مناسب که همگی این عناصر می بایست با سلیقه و تجربه مناسب در کنار یکدیگر قرار گیرند تا حاصل کار موشنی درخشان و تاثیرگذار گردد. به طور کلی موشن گرافیک هنری مبتنی بر کار تیمی است و به شکل انفرادی نمی تواند خروجی مناسبی را در اختیار ما قرار دهد . “تاپ تیزر” از تیمی کامل و با تجربه بهره می برد که با تعامل مناسب با یکدیگر بهترین موشن ها را برای شما خواهند ساخت.
و سرانجام پس از طی همه مراحل یاد شده نوبت به گرفتن خروجی مناسب از موشن گرافیک ساخته شده می رسد. HD، Full HD ،4K و …. کدامیک؟ بسته به اینکه این موشن برای استفاده در چه رسانه ای سفارش داده شده، نوع خروجی و ابعاد آن متغییر خواهد بود و بسیار متنوع و البته این تنوع فنی از حوصله شما خارج خواهد بود.
به عنوان مثال: فایل خروجی شما اگر برای استفاده در اینستاگرام طراحی گردیده، از نظر ابعاد خروجی و نیز کیفیت متفاوت خواهد بود با اینکه سفارش شما برای نمایش در تلویزیون طراحی گردیده باشد. عدم توجه به این مهم سبب می شود تا شما مجبور به هزینه های اضافه گردید در حالیکه شما می توانید با دقت در موارد قید شده هنگام سفارش، از نظرات کارشناسی همکاران ما برخوردار شده و هر نوع خروجی که مناسب دانستید را سفارش دهید تا به تخصصی ترین و بهترین نحو ممکن برای شما تهیه گردد. خروجی با کیفیت نیازمند سخت افزار و نرم افزار مناسب است و ما بهترین امکانات را برای انجام این مهم در اختیار داریم .شما از این نظر نیز با خاطری آسوده می توانید “تاپ تیزر “ برگزینید